Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Achiziția de măști pentru elevi și profesori a fost anulată de Ministerul Educației

Achiziția de măști de protecție pentru toți elevii de clasele a VIII-a , a XII-a și a XIII-a , precum și pentru profesorii și personalul din școli a fost anulată de Ministerul Educației , cu doar 10 zile înainte de reînceperea școlii . Ministerul mai încearcă o dată să cumpere măștile pe care este obligat prin lege să le asigure participanților la cursuri și examene , printr-o nouă procedură care a fost lansată în această dimineață .

Ministerul vrea să cumpere minimum 15 milioane , maximum 17 milioane de măști prin proceduri de negociere fără publicare prealabilă lansate la aproape o lună de la anunțul oficial că școlile se redeschid pe 2 iunie pentru a-i pregăti pe elevi pentru examene .

Prima procedură de achiziție prin care măștile trebuia să ajungă în școli astăzi , 25 mai , a fost lansată de Ministerul Educației condus de Monica Anisie abia marți , 19 mai 2020 , la aproape o lună după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că elevii din ani terminali se vor întoarce la școală pentru a se pregăti de examene .

Sursa : edupedu.ro

Enable Notifications    OK No thanks