Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Alex Velea și Antonia, acuzați că și-ar fi bătut joc de o fată la o petrecere. Victima susține că a fost scuipată și i s-au făcut apropouri obscene

Alex Velea și Antonia, în fața unor acuzații foarte grave

Presupusa victimă are 27 de ani și se numește Francesca. Femeia susține că a fost înjurată de morți și scuipată de Alex Velea, iar Antonia ar fi umilit-o, întrebând-o în mod repetat dacă face sex anal, după cum titrează siteul cancan.ro.

„Am mers cu prietena mea, Carmen, la ziua unui prieten. La un moment dat a venit și Antonia, pe care eu o admiram. După ea, la scurt timp, a venit și Alex Velea. Sărbătoritul este prieten și cu ei. La un moment dat, au început amândoi să se uite insistent la mine și la prietena mea. Șușoteau și râdeau destul de evident. Era clar că râdeau de noi. Eu și prietena mea am încercat să ignorăm pentru că nu voiam discuții. Dar lucrurile au continuat. Vorbeau cu tot mai multă lume care era invitată și arătau spre noi.

„În acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură”

M-am dus și i-am întrebat ce se întâmplă, iar în acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură, mimând sexul oral”, a povestit Francesca pentru sursa citată.

Video acuzatii aici : https://www.youtube.com/watch?v=Bm0DryMFcwA

Enable Notifications    OK No thanks