Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

ALEXANDRU RAFILA ANUNȚĂ UN POSIBIL LOCKDOWN ÎN ROMÂNIA, DACĂ AJUNGE PREMIER „NU-MI ASUM SĂ MINT”

„Dacă aş fi premier nu mi-aş putea să-mi asum să mint. Nu aş putea să spun că situaţia e roz şi că nu aş face lockdown”.

Alexandru Rafila l-a învinovățit pe Ludovic Orban pentru că a garantat 100% că nu va introduce carantina generală în țara noastră. Mai mult, îl acuză că a mințit atunci când s-a consultat cu specialiștii în acest sens.

„Mi se pare că se s-a întâmplat în campania electorală, chiar şi ulterior, foarte multă bravadă. Trebuie să fim decenţi, reţinuţi. Când facem aprecieri trebuie să le facem după ce reflectăm foarte mult. Domnul Orban garanta 100% că nu vom avea un lockdown în România. În loc să spună că cifrele sunt astea şi că vom lua măsuri să protejăm cetăţenii, din dorinţa unui populism exagerat a dat garanţii pe care nimeni nu poate să le dea”, a precizat Rafila.

„Lockdownul e generat de realitatea de pe teren. Aceste afirmaţii, eu nu pot să mi-o asum. Dacă aş fi premier nu mi-aş putea să-mi asum să mint. Nu aş putea să spun că situaţia e roz şi că nu aş face lockdown. Aş genera o radiografie reală a sistemului de sănătate din România. Toate aceste poveşti că specialiştii au spus au fost nişte neadevăruri. Specialiştii nu au fost consultaţi. Există un comitet care nu a mai fost convocat de trei luni”

Enable Notifications    OK No thanks