Cadouri ideale pentru 14 februarie in anul 2021

ValentinesDay 2021

Cadouri ideale pentru 14 februarie . Cele mai frumoase idei si cadouri de Valentine’s Day in anul 2021.

1. Scrie-i o scrisoare de dragoste (2021)

Una adevărată, cu cerneală pe hârtie. Știu, nu e un cadou propriu-zis, dar este opțiunea perfectă. Ca să-i mărturiseşti toate sentimentele pe care le ai – ori să i le reaminteşti. Poţi să scrii despre emoţiile trăite vreodată împreună. Să-i reaminteşti (cu detalii!) prima voastră întâlnire. Sau să-i mărturiseşti un secret micuţ de dragoste (la o adică, poţi să-l inventezi).


De asemenea, poţi să-i faci o listă. Care să se intituleze: „10 motive pentru care te iubesc” . Ori „X-sprezece (poate fi orice număr important pentru voi) motive de ce vreau să fiu cu tine”. Sau „Lista dorinţelor pe care vreau să le îndeplinim împreună”, etc.

Aspectul scrisorii ţine doar de fantezia ta. Indiferent dacă ai redactat o scrisoare de 2 pagini sau una de numai câteva fraze, personalizeaz-o. Colorează, decupează şi fă un colaj, lipeşte o inimă, niște flori, amprenta buzelor tale… Imprimă scrisoarea pe o foaie roz, mov sau chiar roşie, și desigur parfumeaz-o.

2. Ia în consideraţie hobby-ul lui (2021)

 În cazul bărbaților, sportul e cvasi-universal. Dacă iubitul tău practică un gen de sport, e fan al vreunei echipe anume sau pur și simplu privește meciuri la televizor, comentând generos, atunci profită de ocazie şi fă-i un cadou tematic!
Pentru că nu se așteaptă să fii atât de atentă cu sportul, numaidecât îl vei surprinde. Cumpără-i o mănuşă de box, niște piese de şah sau table cu un design neobişnuit, o pereche de patine, un fular sau un maiou cu echipa lui preferată, un rucsac pentru călătorii…
În cel mai rău caz, pentru cei care în mod excepțional nu au legătură cu sportul, există întotdeauna varianta unei enciclopedii cu ilustraţii cu bere!

3. Cadouri clasice sunt cele romantice (2021)

Alege o fotografie (cu tine sau cu voi amândoi), dar ai grijă să fie cea mai reuşită. Imprimă poza pe un maiou, cană sau CD, pe o copertă a unei agende sau caiet, crează un abţibild pentru laptop sau telefonul mobil, un tapet pentru o cameră, un puzzle de orice dimensiune îți place.
O variațiune interesantă – și utilă – ar fi calendarul, pentru care ai nevoie de 13 poze: una pentru coperta acestuia, celelate pentru fiecare lună al anului. În aceelaşi timp, poţi evidenția cu un stilou roşu (eventual, în formă de inimioare) toate datele importante pentru voi doi pe parcursul întregului an.

4. Gravează (2021)

 Orice i-ai oferi – brăţară, pandativ, lănţişor, inel, brichetă, insignă, stilou, ramă . Gravează numele tău sau orice frază de genul: „Te ador”, „Te iubesc”, „Mereu a ta, …”.

5. Surprize plăcute întreaga zi de Sfântul Valentin (2021)

Lasă-i mesaje şi bileţele oriunde crezi că i-ar fi plăcut să le găsească. Scrie-i un mesaj incitant dis-de-dimineaţă pe oglinda din baie cu rujul tău roşu. pune-i bileţele cu mesaje provocatoare sub farfuria lui de la masă, în buzunarul de la sacou, în servietă sau chiar portmoneu. Îl vei intriga pentru toată ziua și se va grăbi să ajungă cât mai repede la tine.

Articole similare