Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Cancer de sân cu Metastaze la ambii plămâni.

Campanie incepută la: 21 Decembrie 2020 Nume si prenume: Steluta Marin Localitatea: Braila Varsta: 43 ani Diagnostic: Neoplasm Mamar cu Metastaze la Plamani Nevoi concrete: Fonduri necesare pentru interventia chirurgicala ce se va efectua la Apollo Medical Center, Ungaria Suma necesara: 14300 Euro Spital: Apollo Medical Center

Dragi prieteni, începem o strângere de fonduri pentru Steluța Marin, în vârstă de 43 de ani, ce suferă de Neoplasm mamar cu Metastaze Pulmonare. Adică Cancer de sân cu Metastaze la ambii plămâni.

Steluța Marin este într-o situație critică, boala ei este avansată și singura ei speranță este la o Clinică din Ungaria, Apollo Center Medical, intervenție fără de care viața Steluței este în mare pericol! Acum ea este acasă, într-o stare deplorabilă și singura ei alinare, este că se vor găsii oameni cu suflet, să doneze și pentru salvarea ei.

Salvarea Steluței costă foarte mult, aproximativ 18.000 de euro! Sumă ce cu toate eforturile celor din jur, familie, prieteni și cunoștințe, nu ar reuși să o adune!

Totul a început în anul 2016, când Steluței i-au apărut niște noduli la sânul drept. A urmat niște investigații iar singura soluție era o intervenție chirurgicală la nivel local. Prima intervenție a suferit-o la Spitalul Fundeni, din București. La scurt timp, nodulul a revenit iar Steluța a suferit o a doua intervenție. Apoi o a treia, a patra și a cincea intervenție, la intervale de câteva luni de zile, pentru aceeași problemă, noduli la sân.

După a cincea intervenție chirurgicală, la nici două luni distanță, i-au reapărut noduli iar de data aceasta medicii i-au solicitat un nou set de investigații și i-au recomandat extirparea sânului. Pentru acestă procedură, s-a cerut reluarea investigațiilor, de unde s-a descoperit și neoplasmul mamar cu metastaze la ambii plămâni.

Steluța a primit tratament împotriva cancerului, chimioterapie dar după terminarea tratamentului, cancerul s-a extins.

Singura speranță pentru Steluța este o intervenție chirugicală la Clinica Apollo Medical Center, din Debreten, Ungaria, efectuată de un medic român, din Cluj. Dar costul intervenție este mult peste puterea familiei. Steluța apelează la noi, are nevoie de sprijin pentru a ajunge la intervenția chirugicală. Starea ei este una deplorabilă, este la pat, slăbită, cu o voce stinsă. Are dureri teribile, vomită, este slăbită iar vocea ei parcă s-a stins…

Ajută și tu! Singura speranță a Steluței, este bunăvoința ta și a mea! Fara noi, Steluța nu ar avea nici o șansă la viață!

Link donatie si asociatie : https://www.sperantapentruromania.ro/cause/steluta-marin/

Enable Notifications    OK No thanks