Ce vrea SUA să aducă în România de frica lui Vladimir Putin și a războiului Rusia – Ucraina

Statele Unite ale Americii acționează în urma veștilor primite. Ce vor să aducă în România de frica lui Vladimir Putin și a invaziei Ucrainei? SUA examinează situația și ia în considerare o serie de capabilități’, susține un oficial. Nu există încă un plan precis, dar ideea are la bază temerea că rachete sau avioane ruse ar putea ataca deliberat ținte în interiorul teritoriului NATO.

Ce planuri are SUA: ce vrea să aducă în România?

CNN anunță că SUA trimite sisteme antirachetă pe flancul estic. Cele mai probabile sisteme antiaeriene care ar putea fi desfășurate de Statele Unite sunt Patriot și THAAD, folosite cu succes în Orientul Mijlociu împotriva rachetelor balistice.

SUA examinează în timpul acesta o posibilă furnizare de sisteme antiaeriene aliaților NATO din estul Europei, în contextul temerilor că Rusia ar putea lua în considerare raiduri cu rachete sau cu avioane de atac asupra flancului estic, afirmă un oficial de la Washington citat luni de CNN.

Citeste mai mult pe : playtech.ro

Articole similare

Un comentariu la „Ce vrea SUA să aducă în România de frica lui Vladimir Putin și a războiului Rusia – Ucraina

  1. V. ZELINSKI S-A TREZIT LA REALITATE/CA LUPTATOR PE BARICADE , CIND ‘URSUL POLAR ‘L-A ATACAT ,GASINDU-L NEPREGATIT …
    2. CU LIPSIREA CELOR 148 DE NINORITATI DIN COMPONENTA STYATULUI FARA DREPTURI DE SCOLI IN/ LBA MATERNA ,A PRESEI ..CULTULUI ETC
    3 SI ACUM VREA IN NATO SI UE SI O LRGIUNE ARMATA STRAINA SA LUPTE ALATURI DE UCRAINENI …
    4.DAR CU CORUPTIA CE A-I FACUT …/
    5.CA ACUMA IN EXODUL POPULATIEI DE UIRGIA MACELULUI,O COLOANA DE ‘INBOGATITI ERA EXCORTATA DE POLITISTI CORUPTI CE SE ‘RASTEAU ‘LA CEI DIN JUR CE VOIAU SI EI SA MEARGA IN COLOANA LOR SI NU IERAU LASATI ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *