Cu cine s-a căsătorit mama Luizei Melencu, de fapt

Cazul Caracal și drama familie Melencu

Claudiu Melencu și soția acestuia, Monica Melencu, aveau să treacă prin cele mai grele momente din viața lor. Niciun părinte nu crede că i se poate întâmpla așa ceva. În urmă cu doi ani, fiica acestora, Luiza Melencu avea să dispară în condiții, cel puțin misterioase. Ulterior se află care ar fi fost filmul dispariției, suspectul principal fiind Gheorghe Dincă.

Timp de aproape un an de la momentul tragediei, Monica Melencu tot mai spera că fiica lor este în viață. În aceeași situație se aflași se află și familia ceilelate tinere decedate, Alexandra Măceșanu. Au trecut doi ani de speranțe, suferință, durere și procese care nu se mai termină. În urma acestei drame, anul trecut Claudiu Melencu și Monica Melencu, mama Luizei aveau să divorțeze. Lovitura și mai mare pentru tatăl fetei era să afle de fapt că nu este tatăl biologic al tinerei decedate.

”Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu.

Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese” , spunea tatăl Luizei Melencu.

Din cauza acestor probleme adunate, și pe un fond accentuat de consum de alcool, Claudiu Melencu avea să moară în urmă cu aproape șase luni.

“Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta.

Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal.”, au declarat pentru Impact.ro apropiați ai mamei Luizei.

Articole similare