Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Doi poliţişti din Iaşi au ajutat o tânără mamă, aflată în travaliu, în trafic, să ajungă cu bine la maternitate

Nu sunt acte de eroism, dar sunt gesturi umane, de bunătate și de sprijin pentru cei în nevoie, spune Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook a instituţiei, despre gestul celor doi poliţişti care au ajutat o tânără însărcinată să ajungă mai repede la maternitate noaptea trecută.

Noaptea trecută Marius și Bogdan se aflau în serviciul de patrulare, la periferia Municipiului Iași. Era trecut de miezul nopții când, din spate, o mașină s-a apropiat de ei și i-au semnalizat să se dea la o parte. În doar câteva secunde, mașina i-a depășit cu o viteză foarte mare.

„Hai după el. La cât de alunecos e pe jos și la ce viteză are, sigur pățește ceva. Dă-l prin stație că sigur nu oprește, a zis Marius în timp ce a pornit semnalele acustice și optice ale mașinii de poliție. Surprinzător pentru cei doi polițiști, după foarte puțin timp șoferul a oprit. Marius s-a dus către masină. În momentul în care geamul a fost lăsat în jos, a observat pe scaunul întins, o tânără de aproximativ 20 de ani, însărcinată, care țipa și tremura de durere.

– Ne scuzați, dar ne grăbim să ajungem la spital! Soția mea a intrat în travaliu și e posibil să nască oricând, a spus șoferul vădit surescitat”, scrie MAI în postarea de pe Facebook.

Imediat cei doi polițiști au înțeles situația şi au luat decizia să îi conducă pe cei doi soţi la maternitate.

În doar câteva minute, cele două mașini au ajuns în siguranță la spital, iar tânăra a fost preluată imediat de personalul medical”, mai scrie MAI în postarea de pe Facebook.

Sursa : antena3.ro

Enable Notifications    OK No thanks