Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Dosar de crimă pentru accidentul în care o camionetă a fost zdrobită între două tiruri și un om a murit. ANIMAȚIE GRAFICĂ

Teribilul accident în care o camionetă a fost zdrobită între două tiruri și un om a murit s-a transformat într-un dosar de crimă. Procurorii încep ancheta pentru omor și tentativă de omor.

Cel puțin trei martori ar fi auzit în stație cum șoferii tirurilor, tată și fiu, l-au amenințat pe cel prins la mijloc. Șoferul camionetei, care în accident și-a pierdut tatăl, aflat pe locul din dreapta, ne-a povestit ce s-a întâmplat.

Marți, el și ceilalți doi șoferi vor fi audiați din nou de procurori, care au reluat cercetările de la zero.

Am ajuns în dreptul cabinei lui, el accelerând și el și fiind pe coborâre, am ajuns la aceeași viteză, în limitarea de 90. Acolo eu l-am rugat pe colegul respectiv cu tirul: colegul, las-o puțin mai încet că oricum banda lui se îngusta. El acolo cred că s-a simțit că de ce l-am rugat, că eu să trec de el… și după ce am trecut, a început să mă înjure, nu pot să reproduc cuvintele, nu mi le aduc aminte bine, ceva cu cotețul tău de mașină… și i-am zis: colegul, te rugai frumos să ma lași să trec. Și atunci am răbufnit și eu, l-am înjurat și eu și el zice: stai așa că te ajung din urmă și te răstorn”, a declarat șoferul dubei.

Integral pe protv

Enable Notifications    OK No thanks