Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Este sau nu într-o relație Bianca Drăgușanu ? „Sunt foarte bine”

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Bianca Drăgușanu (38 de ani) a avut-o alături pe fiica ei Sofia (4 ani), a vorbit despre cum vor sărbători Crăciunul, dar a și clarificat speculațiile privind noua ei relație.

Este sau nu într-o relație Bianca Drăgușanu? „Sunt foarte bine”

„Cu dragostea momentan sunt pe hold. Eu am lăsat să se speculeze până la un moment dat când m-am prezentat la această cunoștință a mea și am făcut un interviu ca să clarificăm.

Din interviu se pare că nu s-a înțeles foarte bine și foarte clar care este situația actuală, dar interviul are două părți. În a doua parte se va înțelege situația prezentă. În momentul de față nu am timp să-mi fac un iubit.
Vin sărbătorile și deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față simt că nu am nevoie neapărat de o relație ca un pansament.

Am trecut printr-o situație destul de dificilă, [din care] am ieșit destul de greu. Evident că Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat și locul meu este unde trebuie să fie. Aici lângă copilul meu, lângă voi și așa mai departe”, a declarat Bianca.

Sursa : unica.ro

Enable Notifications    OK No thanks