Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Florin Salam, în stare gravă la spital!

O altă veste tristă a lovit lumea manelelor din România, la câteva ore distanță după anunțul că Petrică Cercel s-a stins din viață. Celebrul manelist a murit într-un spital din Capitală, după ce a fost internat din cauza infectării cu noul coronavirus. Starea lui s-a agravat e la o zi la alta, iar vestea morții a venit ca un șoc pentru familie, prieteni, colegi de breaslă și fani.

Florin Salam  se confruntă și el cu probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns în stare gravă la spital. Până în acest moment nu se știe dacă este vorba despre o infectare cu noul coronavirus sau despre alte probleme de sănătate. Vestea tristă a fost dată de către impresarul Dan Bursuc, un apropiat al cântărețului, pentru redacția Playtech-impact.ro.

„Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți.

Update:

Dani Stoian a publicat pe Facebook informații pentru fanii artistului, cu privire la starea lui Florin Salam, de ce este văzut din ce în ce mai rar, dar și ce se întâmplă cu sănătatea lui.

Fiul manelistului a declarat că întra-adevăr artistul nu trece printr-o perioadă foarte bună, dar totul este din cauza nopților pierdute la evenimente și oboselii acumulate, însă în acest sens tatăl său doar ia un tratament pentru a se încărca cu forțe proaspete.

Florin Salam NU este internet și nu este în stare gravă, anunță fiul său

Enable Notifications    OK No thanks