Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Gabriela Firea a fost operată! Ce intervenție chirurgicală a suferit și cum se simte

Gabriela Firea are probleme mari. Fostul primar al Capitalei a ajuns pe masa de operație. Ce s-a întâmplat și cum a ajuns într-o astfel de situație? Chiar ea a făcut anunțul.

Într-o posatre pe pagina personală de facebook, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că doar ce s-a operat. Acesta și-a liniștit susținătorii spunându-le că se simte bine, însă nu a dorit să facă public motivul intervenției chirugicale.

Totodată, senatoarea PSD a ținut să le mulțumească medicilor care s-au ocupat de ea și au dus la un rezultat pozitiv.

„Dupa o zi intensa, imi adun toata energia pentru a le aduce multumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au ingrijit in timpul interventiei chirurgicale de azi : Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-sefa Mihaela Enciu si tuturor celorlalte asistente.

Nu in ultimul rand, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a carei daruire pentru profesie si dragoste de oameni se simte atat in buna organizare, cat si in sufletul pe care il pun cadrele medicale pentru vindecarea pacientilor”,  a scris Gabriela Firea pe facebook.

În ce stare de află Gabriela Firea

În ceea ce privește starea sa de sănătate, Gabriela Firea a povestit că se simte bine și se vindecă. Ea a făcut un apel la susținătorii săi să aibe grijă de ei și să pună sănătatea pe primul loc întotdeauna.

„Acum totul e bine, sunt spre vindecare.

Dragii mei, sa aveti grija de sanatate, fie ca sunteti tineri sau seniori, doamne sau domni.

În viteza vietii, tindem sa uitam esentialul : fara sanatate nu putem fi nici alaturi de cei pe care îi iubim, nu putem munci si nici nu ne putem bucura de natura, de calatorii, de lucurile simple care fac viata mai frumoasa!

Sa fiti sanatosi!”, a scris Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook.

De menționat este faptul că, până în prezent, Gabriela Firea a mai suferit trei intervenții chirurgicale la colon.

Enable Notifications    OK No thanks