Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

 A trecut un an de când crimele de la Caracal au oripilat o țară întreagă și au scos la iveală detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă, unul dintre cei mai sângeroși criminali din istoria recentă a României. Ce a pățit bărbatul în închisoare?

În urmă cu un an, Gheorghe Dincă avea să devină principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal. Ancheta a scos la iveală faptul că acesta le-a răpit, le-a violat și le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, la distanță de câteva săptămâni.

GHEORGHE DINCĂ, VIOLAT ȘI MUTILAT ÎN ÎNCHISOARE

Gheorghe Dincă este în prezent judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Vecinul său, Ştefan Risipiţeanu, este judecat pentru viol, victima fiind Luiza Melencu. În prezent, cei doi inculpaţi sunt deţinuţi la Penitenciarul Craiova și așteaptă o sentință oficială.

De-a lungul timpului, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, i-a șocat pe mulți cu numeroasele reproșuri pe care le-a făcut celor implicați în acest caz. Acesta s-a plâns inclusiv de tratamentul la care a fost supus în timpul în care s-a aflat la Jilava, din partea angajaților și a colegilor de celulă.

Informații prezentate de cei de la impact.ro arată faptul că Gheorghe Dincăcriminalul de la Caracal, a fost aici violat și chiar mutilate de către ceilalți condamnați.

Potrivit sursei citate, inculpatul a fost bătut și violat de deținuți, aceștia dorind să îl ”pedepsească” aplicându-i același ”tratament” la care le-a supus pe victimele sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Conform aceleiași surse, Dincă ar fi fost desfigurat și lăsat inconștient, drept pentru care soția sa a fost chemată de urgență la procuratură. Gardienii știau ce se petrece, cazul lui Dincă fiind aparte, dar au preferat să nu vadă cele întâmplate.

Sursa : a1.ro https://a1.ro/news/social/gheorghe-dinca-a-fost-mutilat-si-violat-in-inchisoare-sotia-a-fost-chemata-de-urgenta-id990608.html?fbclid=IwAR3JmPDI0tHQTmcUcVpL7Y7zq8VNq6nCdlEH6PXz2S2t6m5djuN1v-PpW3Y

Enable Notifications    OK No thanks