Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Hristos a Înviat! Sfânta Lumină s-a pogorât la Ierusalim în jurul orei 13.55

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim și în țara noastră, pentru al 12-lea an consecutiv, în seara zilei de sâmbătă, 1 mai 2021, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Așezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte şi va fi oferită, ca de obicei, delegaţilor eparhiilor Patriarhiei Române, la Aeroportul Internaţional „Otopeni”.

„Ne vom deplasa cât putem de repede către aeroport pentru a prinde un culoar favorabil de zbor, știut fiind faptul că cei de acasă așteaptă, și orice minut este important. Sperăm ca totul să decurgă cu bine, aeronava să poată decola în timp și să ajungă cu bine în București unde o altă delegație a Patriarhiei Române condusă de Preasfințitul Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, va aștepta pentru a distribui din candela de la Sfântul Mormânt reprezentanților eparhiali pentru a ajunge, până la miezul nopții, la toate bisericile pentru a fi distribuită credincioșilor”a transmis părintele Teofil Anăstăsoaie.

Sursa: https://doxologia.ro/hristos-inviat-sfanta-lumina-s-pogorat-la-ierusalim-jurul-orei-1355?fbclid=IwAR0qHiUpGP9pqvqV-Uc6G4Rr8o6zpy5UEY4IV6SYiyb8AoI0R_68c5sXO7Y
Enable Notifications    OK No thanks