Îți dăm idei pentru Valentine’s Day!

women s white wedding gown

1. O lecție de echitație. Există numeroase centre de echitație în apropierea Bucureștiului, iar prețurile se învârt în jurul a 100 lei/sedință.

2. O vizită la adăpostul de animale salvate din situații nefericite. De regulă, asta nu te va costa nimic, însă dacă decizi să le faci o vizită, nu te duce cu mâna goală. Interesează-te ce nevoi există acolo și procedează în așa fel încât să mergi măcar cu o pungă de mâncare.

3. Nisip Kinetic – n-ai idee ce distracție poate să iasă prin casă cu voi doi, o podea și o pungă de nisip kinetic. La un simplu search pe google, vei găsi numeroase variante. Alege una colorată 🙂

4. O vizită la un restaurant în care vă gătiți singuri mâncarea. Barem așa nu există riscul să vă plictisiți.

5. O vizită la “Anger Room”. Da, camera aia în care plătești și apoi spargi tot ce-ți iese în cale. Cu cască de protecție și tot tacâmul. N-are cum să iasă altfel decât superfunny, ca să nu mai vorbim de faptul că o dată ce v-ați eliberat de stres…:))))

6. O vizită la piscina cu bile. Un loc ideal de distracție și poze super tari.

7. O veioză handmade. Ai vreo sticlă goală de ceva care a fost bun pe acasă? N-o arunca. Fă-o veioză. La un simplu search pe net vei vedea că este mega simplu să-ți iasă ceva beton. Și să fim serioși, nici nu implică prea multă cheltuială, iar rezultatul îl sau o va bucura mai mult ca un cadou random.

8. Bilete la teatru/operă. Într-o lume ușor înstrăinată de cultură, o astfel de ieșire n-are cum să vă prindă decât bine. Plus că dacă te uiți la prețurile biletelor la teatru, o să ai un mic șoc. Sau mă rog, o să te bucuri…din păcate pentru cultura noastră.

9. O lecție de dans la o școală cu cursuri specializate. Vă veți distra, cu siguranță, mult mai tare ca la restaurant. Plus că s-ar putea să descoperiți că vă place. Sau nu.

Articole similare