Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Jandarmii au scos din flăcări patru copii, la Bistrița. Au intrat după ei cu un stingător de mașină: ”Toți din casă dormeau”

Un bebeluș de 2 săptămâni și alți trei copii au fost salvați, luni dimineață, dintr-o casă cuprinsă de flăcări, în Bistrița. ”Am peste 16 ani de experință, însă niciodată nu am întâlnit o situație atât de dramatică”, spune șeful echipajului care a intervenit la incendiu, plutonier adjutant Marin Doru.

Trei adulți și 4 copii, printre care se afla și un bebeluș de doar 2 săptămâni, au fost scoși luni dimineață de jandarmii bistrițeni, din locuința în care se aflau deoarece în imobil izbucnise un incendiu.

Se întâmpla la ora 09.00, când jandarmii care se aflau într-o acțiune de patrulare au zărit inițial un fum dens care ieșea de la o casă din cartierul Ștefan cel Mare. Apropiindu-se, au văzut că, de fapt, casa ardea.

Fără să mai piardă timp, jandarmii au coborât urgent din autospecială și au intrat în casă ajutându-se de un stingător din dotarea mașinii.

Copiii încă dormeau, în timp ce casa ardea

Jandarmii i-au trezit pe cei trei adulți și i-au luat în brațe pe micuții care încă dormeau, evacuându-i în siguranță. Afară era extrem de frig, așa că militarii i-au învelit pe cei mici cu uniformele lor. Din fericire toți au fost salvați.

Sursa : observatornews.ro

Enable Notifications    OK No thanks