Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Loredana Chivu, găsită inconștientă de medici. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta asistentă TV și care este starea ei

Recent, Loredana Chivu a chemat o ambulanță, însă până au ajuns medicii, vedeta a leșinat și a fost găsită inconștientă în casă. Aceasta a spus că s-a confruntat cu o criză de rinichi, iar durerile nu îi mai dădeau pace încă de dimineață.

Astăzi când m-am trezit, am avut dureri foarte puternice în partea abdomenului, extrem de puternice. Am stat așa timp de 4 ore, după care familia mea a hotărât să cheme salvarea pentru că nu eram prea conștientă. Până să vină salvarea, pentru că a durat ceva timp, undeva la 50 de minute, din ce știu de la apropiații mei, am fost cumva într-o stare de inconștiență. M-am trezit în momentul în care cei doi medici de la ambulanță au intrat la mine în casă și m-au întrebat ce am. Am descoperit că am probleme cu rinichiul, pe partea dreaptă. Mi-au pus perfuzii și m-au stabilizat pe moment.”, a declarat Loredana Chivu într-un interviu pentru Showbiz Report, de la Antena Stars.

Am făcut septicemie, am avut tensiunea 6, am fost internată șapte zile în spital și era să mor pe masa de operție. A ajuns să fie ceva general în momentul e față. Foarte speriată sunt! Îmi tremură mâna pe microfon, nici măcar nu știu să vorbesc despre asta„, a mai adăugat ea, vizibil speriată de situația în care se află.

Sursa : a1.ro

Enable Notifications    OK No thanks