Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Ludovic Orban face primele declarații , ce se va întâmpla cu slujbele de Crăciun

Premierul Ludovic Orban a venit cu cea mai bună veste pentru credincioși înaintea Crăciunului. Șeful de la Palatul Victoria a venit cu precizări clare.

Se închid bisericile de Crăciun?!

Premierul Ludovic Orban susține că participarea credincioșilor la slujbele religioase de Crăciun nu reprezintă un risc foarte mare pentru infectarea cu Covid-19. Șeful Guvernului a susținut că biserica este ”foarte rar” ”sursă de infectare”.

Orban spune că există și o explicație pentru asta: faptul că mulți preoți s-au îmbolnăvit, astfel că au devenit mult mai atenți în ceea ce privește respectarea regulilor sanitare. ”Dar să știți, ca sursă de infectare, foarte rar îți apare ca posibilă sursă de infectare biserica sau ..

Pentru că eu zic că un procent foarte mare dintre preoți, pastori asigură respectarea regulilor, mai ales că mulți au trecut prin experiența îmbolnăvirii cu virusul, cu Covid Sars Cov sau cum se numește, coronavirus, și au devenit mult mai atenți și și-au dat seama ce pericol există pentru sănătatea oamenilor.” – a spus prim-ministrul.

Enable Notifications    OK No thanks