Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Ludovic Orban şi Anca Dragu s-au vaccinat anti-Covid. Preşedintele Camerei Deputaţilor: „Românii trebuie să aibă încredere în vaccin”

Președinții Senatului și Camerei Deputaților, Anca Dragu și Ludovic Orban, au fost vaccinați, marţi dimineață, anti-COVID-19 la Spitalul Militar Carol Davila din Capitală.

”Mă bucur că am ajuns în această zi în care vaccinul împotriva acestui virus să fie disponibil. Mă bucur că rata de vaccinare a crescut. Am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi. Asta înseamnă că în curând ne putem relua viețile. Putem să ne vizităm familia, să ne îmbrațisăm cu cei apropiați, să reluăm activitățile, să mergem să ne plimbăm, într-un cuvânt să revenim la viața normală. Este un semn bun pentru economia românească și pentru acest nou început de an”, a spus Anca Dragu în faţa jurnaliştilor.

La rândul său, Ludovic Orban a susţinut că a dorit să le dea românilor un exemplu:

„Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a le arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin și în procesul de vaccinare, că nu există niciun risc, dar şi că vaccinarea cetățenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață normală și de a putea relua procesul de creștere economică și pentru a putea să ne reluăm viața. Cred că această campanie de vaccinare este funamentală pentru evoluția societăţii şi economiei României. Apreciez solidaritatea în abordarea campaniei de vaccinare la nivel european, în faptul că la nivel european Comisia Europeană s-a implicat extrem de serios pentru a susține procesul de vaccinare în toate țările UE. Deja există doua vacicnuri aprobate, cantitatea de vacicnuri disponibilă pentru România va crește în timp. Capabilitatea, infrastructrua și logisita necesară va permite vaccinarea unui număr din ce în ce mai mare de cetățeni români, ca într-un timp cât mai scurt să reușim să învigem pandemia”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa : observatornews.ro

Enable Notifications    OK No thanks