Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Medicul care a spus că a vindecat 1000 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 cu o schemă proprie va fi cercetat!

Colegiul Medicilor din judeţul Bihor s-a autosesizat după ce medicul Flavia Groşan a spus că a vindecat 1000 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 în cabinetul ei privat, tratând aceste cazuri cu un banal antibiotic, în timp ce tratamentele din spitale, în cazul pacienţilor cu COVID-19, duc la decesul acestora.

Medicul va fi cercetat de Comisia de Etică a Colegiului Medicilor Bihor.

„Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu întubat, pe mască. Şi nu a ajuns. Eu mă duc pe medicaţia mea clasică, ieftină, care include şi Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. (…) Eu am lucrat în nişte studii clinice foarte interesante pe pneumonii şi acolo am învăţat despre tropismul viral al Claritromicinei, acolo am învăţat rolul antiinflamator al Claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic, şi de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale şi atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia şi m-am dus ca şi tratament etiologic pe Claritromicină. Sigur că pe lângă acest antibiotic mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face faţă. Este o schemă de tratament care îmi aparţine”, a declarat dr. Flavia Groşan, potrivit news.ro.

”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”, a mai afirmat medicul Flavia Groșan.

Mai multe detalii aici : http://www.timisoarastiri.ro/medicul-care-a-spus-ca-a-vindecat-1000-de-persoane-infectate-cu-virusul-sars-cov-2-cu-o-schema-proprie-va-fi-cercetat/?fbclid=IwAR1L16OlfALO800GE5fT55OmcfvPzsvUqgRrRm0eFSWcV8fljoADzxZslYk

Enable Notifications    OK No thanks