Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Membru CNA despre „Revelionul lui Garcea”: „Un spectacol grotesc. TVR instigă la nerespectarea regulilor de protecţie”

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului”, afirmă Dorina Rusu, într-un comunicat difuzat sâmbătă.

„Nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor”, scrie Dorina Rusu

„Acesta a fost încă unul dintre momentele – deloc rare, din păcate – în care TVR şi-a abandonat misiunea publică”, mai spune Dorina Rusu.

Dorina Rusu s-a sesizat după ce TVR a ales să .difuzeze în noaptea de Anul Nou emisiunea „Revelion la mine acas’”, filmată în barul deținut de Mugur Mihăescu în Centrul Vechi al Capitalei. Invitat special: Dan Bittman, cel care în în plină pandemie a acuzat autoritățile că au „scos din burtă” numărul de victime provocate de Covid-19.

Comunicatul Dorinei Rusu (membră CNA)

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului.

M-am autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, care va fi analizată într-o sedinţă a CNA.

Enable Notifications    OK No thanks