Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Motivul pentru care a fost executată românca din Italia

Românca de 44 de ani a fost ucisă cu patru focuri de armă în parcarea unui supermarket din localitatea Cuneo , Italia . Tragedia s-a petrecut vineri după-amiază , când femeia , născută la București şi stabilită în Saluzzo , a fost împușcată mortal de partenerul ei , Francesco Borgheresi , un militar din Florența în vârstă de 42 de ani .

La sosirea la fața locului , polițiștii au găsit-o pe româncă într-o baltă de sânge , într-un autoturism Fiat Panda , pe scaunul din dreapta . Ea fusese împușcată de trei ori în zona pieptului și o dată în mână , cu un pistol de calibru mic pe care italianul îl deţinea legal .

Motivul pentru care a fost împuşcată românca de iubitul ei italian :

Francesco Borgheresi a sunat singur la poliție , pentru a anunța crima . Ulterior , el a declarat că ” şi-a pierdut minţile ” după ce au fost împreună la cumpărături la supermarket . 

“ Stăteam împreună , dar nu o mai suportam ” , a spus italianul , potrivit Corriere della Sera . ” Îmi ceruse mulţi bani în timpul izolării ” .

Borgheresi a povestit că a întâlnit-o pe româncă în 2018 , când aceasta era cameristă la o pesiune din apropiere de Cuneo . După 2 ani de relaţie , au început să se certe în momentul când s-au mutat împreună la ea acasă , pe perioada izolării , care în Italia a început în martie

Sursa : stirileprotv.ro

Enable Notifications    OK No thanks