Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Pedepse de peste 15 ani de închisoare pentru Ioana Băsescu și peste 12 ani pentru Elena Udrea CERUTE de DNA în dosarul campaniei electorale din 2009

„Având in vedere jurisprudenta si stare de concurs de comitere a faptelor. Apreciem ca legea penala mai favorabila e codul penal vechi.

Chiar dacă limitele de pedeapsa sunt mai ridicate decât cele din codul penal nou. Condamnați pe inculpata Udrea Elena pentru cele șapte fapte, aflate in concurs.

Limitele pedepsei sunt de la 3 la 12 ani. Dozarea pedepsei trebuie sa fie corespunzătoare urmare modului în care a înțeles sa se folosească de sarcinile si functia avute.

Orientați pedeapsa spre maximum special al acestei fapte de instigare la luare de mita.

Pentru faptele de spalare de bani dispuneti condamnarea ei la o pedeapsa spre maximum pentru patru fapte de spalare de bani.

Toate faptele sunt în stare de concurs real. Va rugam sa aplicați si un spor de pedeapsa, necesar in virtutea gravitatii faptelor comise prin prisma funcției si calității sale. A denotat disprețul total fata de.lege.

Dispuneți stabilirea exectuarii pedepsei in regim privativ de libertate”, a cerut proicurorul în fața judecătorului de la CAB.

În cazul lui Nastasia Gheorghe procurorul DNA a explicat magistatului că „el a fost condamnat la patru ani de închisoare și are pedeapsa suspendata sub supraveghere potrivit deciziei iccj din dosarul Gala Bute”.

Enable Notifications    OK No thanks