Poliția Rutieră Sibiu a rămas doar cu 2 polițiști „nepătați”. DGA caută acum șoferii care au dat mită

Date noi în ancheta de corupție a polițiștilor rutieri din Sibiu. Opt dintre agenți au fost arestați preventiv, iar cinci sunt cercetați sub control judiciar. Alți 12 sunt anchetați pentru mită și nu mai pot lucra, așa că departamentul la care erau angajați a rămas cu doi polițiști „nepătați”. Potrivit informațiilor Digi24, agenții au fost filmați în timp ce luau șpagă de la șoferi, chiar în mașinile lor de serviciu.

Poliția Județeană Sibiu a primit ajutor agenți din alte secții de poliție din județul Sibiu, după ce, din cei 27 de polițiști care lucrau aici, au rămas doar 2. Cei 25 de polițiști sunt acuzaţi de peste o sută de fapte de luare de mită, dar şi de alte infracţiuni.

De asemenea, sunt căutați și șoferii care au oferit mită agenților de poliție. Până acum, sunt anchetați 8 șoferi care au dat mită. Cu privire la persoanele cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită din rândul conducătorilor auto contravenienți, au fost efectuate verificări pentru identificarea proprietarilor autoturismelor oprite în trafic, ai căror conducători auto au săvârșit diverse abateri la regimul circulației rutiere, urmând a se stabili persoanele care s-au aflat efectiv la volan la data respectivă și au săvârșit infracțiunea de dare de mită (107 persoane suspecte de dare de mită).

Citeste intreaga stire pe : digi24.ro

Articole similare