Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Portretul Flaviei Groșan: ”Dumnezeu lucrează prin oameni. Eu asta știu să fac”

”În 1991 am terminat facultatea. M-am dus la primul Rezidențiat, pe care nu l-am luat pentru că munceam foarte mult ca și stagiară. Tot timpul am muncit foarte mult. M-am dus la concurs pentru dispensarele care erau atunci.

A fost un concurs cu patru persoane pe loc, într-un sătuc superb. Am stat un an acolo, apoi am luat Rezidențiatul și apoi am început. Am vrut să fiu și eu cadru didactic universitar, m-am dus la concurs. Am fost preparator cinci ani, șef de lucrări încă cinci ani, apoi am zis stop!

Pacientul a fost prioritatea mea, atât m-a interesant, pe unde am plecat am lăsat ceva în urmă”, a povestit medicul Flavia Groșan la Antena 3.

Copiii ei nu i-au urmat drumul, iar în prezent lucrează la o firmă de IT pe care au înființat-o și locuiesc în Londra. Medicul spune că este copleșit de mesajele pe care le-a primit pe rețelele de socialziare.

”Sunt copleșită! Toți suntem luați prin surprindere. Nu ați auzit până acum de noi, am stat și ne-am făcut treaba toți. Nimic fără Dumnezeu și Dumnezeu lucrează prin oameni”, a mai dezvăluit orădeanca.

Aceasta a mai transmis că nu are timp de studiile clinice pe care i le solicită alții. “Acum o ora am terminat consulturile. Nu am avut timp sa-mi vad minunatele apariții publice. Am înțeles caă cineva îmi solicită studii clinice asupra schemei mele minune?

Prieteni, vorbim să ne aflăm în treabă. Eu cu asistenta mea avem timp de studii clinice? Pacientul acum are febră, tușește, saturație scăzută.
Acum. El nu stă după studiile mele clinice. Și chiar nu pricep ce studii clinice vor unii, când în schemă folosesc medicamente studiate și răsstudiate, aprobate de zeci de ani, pe care le găsești pe toate rafturile din farmacie. Iisuse Hristoase!

Ultimul pacient a fost un Covid pozitiv, reprezentat de soția lui, care mi-a cerut ajutorul. I-am îndrumat in spital. Nu cred că vreți să știți răspunsul…. Ce-ar fi să mă lăsați în pace să fac ce știu eu mai bine. Să vindec oameni. Faceți-o dumneavoastră mai bine ca mine. Și o să mă înclin în fața rezultatelor dumneavoastră”, a scris Flavia Groșan pe Facebook.

Enable Notifications    OK No thanks