Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Prognoza meteo 10 – 23 mai. Temperaturi de până la 25 de grade în țară

Banat

În Banat, vremea, caldă în primele zile ale intervalului de prognoză, când se vor înregistra maxime termice, în medie, de 25 – 27 de grade, se va răcori ulterior, astfel încât, în jurul datei de 13 mai, media regională a temperaturilor maxime va fi de 20 de grade.

Va urma un proces de încălzire, iar între 15 şi 23 mai valorile termice diurne se vor situa între 22 şi 25 de grade, caracterizând un regim termic normal pentru această perioadă.

Nopţile vor fi răcoroase la începutul intervalului, când media minimelor nocturne va fi de aproximativ 7 grade, apoi valorile termice vor fi în creştere spre 10 – 12 grade în intervalul 12 – 23 mai.

Probabilitatea de ploaie va fi în creştere începând cu data de 12 mai, dar averse mai însemnate cantitativ şi pe arii mai extinse se vor semnala cu precădere în jurul datelor de 12 şi 13 mai, precum şi în intervalul 17 – 19 mai.

Crișana

În Crişana, vremea va fi deosebit de caldă la începutul primei săptămâni a intervalului de prognoză, când se vor înregistra medii ale temperaturilor maxime de 25 – 27 de grade, apoi se va răcori şi, pe 13 şi 14 mai, media regională a maximelor diurne va fi de aproximativ 19 grade.

Citeste intreaga stire pe : stirileprotv.ro

Enable Notifications    OK No thanks