Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Rezultatul studiului unui medic american: „SARS-CoV-2 nu a apărut pe cale naturală, ci a fost creat în laborator. Nu e nicio îndoială”

„Ca mulți alții, sunt preocupat de ceea ce pare a fi un conflict semnificativ de interese între membrii echipei OMS și oameni de știință și medici din China și de măsura în care acest lucru constituie un obstacol în calea unei examinări imparțiale a originii virusului SARS-CoV-2”, a declarat dr. Quay.

„Folosind doar dovezi științifice despre SARS-CoV-2, care sunt la dispoziția publicului și estimări extrem de prudente în analiza mea, am ajuns cu toate acestea la concluzia că este dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-CoV-2 a scăpat dintr-un laborator”, spune autorul.

„Dovezile suplimentare a ceea ce par a fi secvențe genetice ale unui vaccin împotriva unei infecții provocate de un adenovirus în specimene [prelevate] de la cinci pacienți, în decembrie 2019 și secvențiate de Institutul de Virologie din Wuhan, necesită o explicație. Acest tip de date pot fi văzute, de exemplu, într-un studiu de provocare a vaccinului. Sper că echipa OMS va putea obține răspunsuri la aceste întrebări”, explică dr. Quay.

Enable Notifications    OK No thanks