Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Scări care nu duc nicăieri, într-un Cămin Cultural din Timiș care a costat 8 milioane de lei: „Muncitorii au respectat proiectul”

Cea mai bogată comună din Timiș se poate lăuda cu o construcție care ar putea intra în Cartea Recordurilor. Căminul Cultural, proaspăt reabilitat, beneficiază de două scări care duc în tavan. Explicația ar fi că primăria nu a mai avut bani să facă terasele care erau incluse în proiectul inițial, iar muncitorii au respectat planul până la capăt. O eroare pentru care acum plătesc localnicii.

Investiția de 7,8 milioane de lei ar fi trebuit să înfrumusețeze centrul comunei Dumbrăvița. Doar că în interiorul căminului cultural, există o anomalie de tot râsul. Scările care duc spre nicăieri: „N-am înțeles de ce nu s-au oprit cu proiectul aici. Da? Și s-a făcut grinda și acestea sunt unele dintre ele minunate care se termină în tavan.”

La mijloc ar fi vorba despre o eroare, spune constructorul. Fosta administrație care a întocmit proiectul și-ar fi dorit încă un etaj, care nu a mai fost construit din lipsa fondurilor.

„Scările erau prevăzute în prima variantă, ele au rămas acolo, nimeni nu a făcut o revenire, nu le-a oprit. Teoretic ele ar fi putut fi folosite pentru a folosi cele două terase, dar s-a abandonat această variantă de a utiliza aceste scări”, spune Hora Bugarin, primarul din Dumbrăvița.

Sursa : digi24.ro

Enable Notifications    OK No thanks