Secretul lui Florin Cîţu pentru facturi mai mici la energie: „Eu nici nu prea stau pe acasă”

„Nu, chiar mă uitam pe cea din noiembrie. era mai mare decât înainte dar nu factura mea este importantă”, a spus Citu.

„Depinde şi de consum. Eu nici nu prea stau mult pe acasă, toată ziua sunt plecat şi cu siguranţă factura este afectată de faptul că nu sunt acasă şi nu consum foarte mult ” a adăugat într-o emisiune la Antena 3 fostul prim-ministru al României.

Florin Cîţu a mai fost în centrul atenţiei pentru un răspuns amuzant când a fost întrebat cât costă o franzelă, atunci a răspuns: „Nu pot să spun. Nu mănânc pâine. Încerc să nu mănânc
pâine ”.

„În primul rând, prețurile pe care le-a prezentat Banca Națională sunt o estimare pentru finalul anului. Vă aduc aminte că îm 2018 rata inflației era de 5,4% iar veniturile erau mult mai mici decât sunt astăzi. Veniturile au crescut și anul acesta cu 7% și ele continuă să crească”, a spus premierul, despre prognoza BNR care arată că până la finalul anului inflația va crește la 5,6%.

Întrebat dacă știe cât este prețul unei franzele, a unei sticle de ulei sau dacă a fost la piață, premierul a răspuns: „Nu mănânc pâine. Am fost în piață.”

Anterior, premierul Florin Cîțu a spus că România nu mai este o țară a celor cu salarii mici și că sunt tot mai multe venituri mari, nete, în euro. „Mai mult de 1% dintre angajați au peste 3.000 de euro net”, a declarat acesta.

Premierul a fost întrebat și ce se întâmplă cu cei peste un milion de români care câștigă salariul minim pe economie.

„Prin implementarea programului de guvernare și prin aceste investiții am creat locuri de muncă. Rata șomajului scade. Asta facem, oportunități”, a mai răspuns Cîțu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *