Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Şoferul de TIR care a evitat bătrânica de 90 de ani, premiat de poliţişti

Şoferul buzoian care a evitat un accident în judeţul Galaţi printr-o manevră în urma căreia şi-a avariat camionul şi a distrus un gard şi un stâlp de iluminat, salvând însă viaţa unei femei de 90 de ani care i-a intrat brusc în faţa maşinii, a fost premiat, marţi, de poliţiştii buzoieni.

Bărbatul de 37 de ani se numeşte Georgian Dinu şi conduce de la 18 ani. El a povestit, marţi, cum a reuşit să evite femeia care i-a ieşit în faţă, chiar dacă astfel şi-a distrus camionul care va trebui să stea la reparat cel mai probabil o jumătate de an.

Am descărcat bere la un depozit de la intrare în Galaţi şi, pe la 10.20, m-am pus în mişcare, iar după 5 kilometri, după două curbe m-am trezit în faţă cu un pieton care ieşea fără să se asigure de la un magazin alimentar. Fiind atent şi având o viteză mică am virat brusc stânga, am frânat, am intrat în gardul unui om şi am dărâmat un stâlp de electricitate. Nu am mai găsit bătrâna şi mai multe am văzut ca şi dumneavoastră după filmare“, a povestit Georgian Dinu.

Sursa cris24.ro

Enable Notifications    OK No thanks