Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Spitalul Județean Constanța, în centrul unui nou scandal. O pacientă Covid, filmată întinsă pe jos și acoperită doar cu un cearșaf. ”Asistentele îi spuneau cuvinte urâte”

Sunt oameni suferinzi, veniţi din tot judeţul. Imaginile filmate de un pacient au fost surprinse pe “Secţia Medicala”. Imaginile cu femeia care stă pe jos, pe holul gol, cu un cearsaf pe umeri, au impresionat pe toată lumea. Cel care le-a filmat spune că personalul medical nu a bagat-o-n seama pe femeia care stă singură pe jos, pe hol.

“Se-auzea de-alăturat, era o de-asta, o rezervă, o femeie care tot apela din când în când disperată, săraca femeie. Se-auzeau vociferari când se duceau asistentele, şi îi spuneau , dar mai vezi de treaba ta, mai nu şitu ce, că ne-ai înebunit, că ne-ai zapacit, cuvinte urâte. La un moment dat am ieşit sa merg la toaletă şi atunci am rămas inmărmurit. M-am speriat că era-n dreptul uşii. Pur şi simplu am zisa că cad jos, eram terminat. Ca nu-mi venea să cred: femeia era dezbracată complet, deci complet dezbrăcatp , jos. Jos in fund, așa “, a declarat Ion Duţescu – pacient.

Enable Notifications    OK No thanks