Tânără din Africa găsită moartă în cămin

Descoperire macabră în căminul 15 din Complexul Studențesc din Timișoara . Medicii de la ambulanță și pompierii au găsit o tânără de 24 de ani decedată . Totul după ce iubitul ei a sunat de două ori de peste hotare la 112 pentru a anunța că fata se simte rău . Ambulanța privată care a intervenit inițial la caz a plecat pentru că tânăra… nu a răspuns la ușă .

Anunțul referitor la faptul că fata de 24 de ani nu se simte bine fost făcut încă de duminică , de iubitul acesteia , care a sunat la 112 , din Africa . El le-a transmis celor de la serviciul de urgență că iubita lui se simte rău .

Bărbatul le-a spus operatorilor 112 că tânăra locuiește în Timișoara , pe Aleea FC Ripensia , la numărul 15 . La caz ar fi fost trimisă să intervină o ambulanță privată , însă adresa era greșită . Fata locuia de fapt în căminul 15 din Complexul Studențesc , iar cei de la serviciul privat de ambulanță au ajuns într-un final la ușa ei . Au bătut ce au bătut , dar cum nu a răspuns nimeni au plecat .

Luni , iubitul fetei a sunat din nou la 112 . A cerut din nou ajutorul dispecerilor și le-a spus că nu a mai reușit să intre în legătură cu tânăra de 24 de ani . De această dată , la caz a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Timiș .

Echipajul medical nu a putut intra în legătura cu fata și , cum ușa de la camera de cămin era închisă , cei de la SAJ au solicitat ajutorul pompierilor . Angajații ISU Banat au spart ușa de la intrarea în cameră și au găsit-o pe tânără decedată . Trupul neînsuflețit a fost preluat și dus la Institutul de Medicină Legală din Timișoara .

Medicii vor stabili , în urma autopsiei, care este cauza decesului tinerei de 24 de ani .

Sursa : tion.ro

Articole similare