Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Te roooog AJUTĂ-MĂ, am cancer pe creier. Distribuie cel puțin.

Andrei Raiu

Cum poti ajuta:

Il poti ajuta pe Andrei in mod direct si personal

Te poti ruga pentru Andrei, oriunde ai fi!

Doneaza aici, prin noi donatia ta va ajunge la Andrei

Campanie incepută la: 15 Decembrie 2020

Nume si prenume: Raiu Andrei

Localitatea: Racoasa, jud. Vrancea

Varsta: 23 ani

Diagnostic: Formațiune Tumorală de trunchi cerebral-Gliom Infiltrativ Nevoi concrete: Fonduri necesare  unei biopsii si tratament, ce se vor efectua în Germania

Suma necesara: 28600 Euro

Spital: International Neuroscience Institute, Hanover

Dragi prieteni, începem o strângere de fonduri pentru Raiu Andrei, un tânăr de doar 23 de ani ce în urmă cu puțin timp a fost diagnosticat cu Cancer pe Creier!

Andrei Raiu este un băiat plin de ambiții, masterand în anul I în cadrul Facultății  de Studii Economice, Universitatea din Brașov, muncitor și perseverent. Un băiat cu mult bun simț, bine crescut și o cinste adusă părinților săi. Dar din păcate, Andrei își vede azi traseul în viață și vrea să creadă că pentru el, viața de abia acum începe!

În urmă cu câteva luni, Andrei a început să acuze dureri de cap tot mai dese iar când a început să își piardă echilibrul, s-a hotărât să ceară o părere medicală. La sfatul unui apropiat al familiei, cadru medical, acesta și-a făcut un C.T. dar rezultatul nu a fost unul concludent. Următoarea investigație medicală este un R.M.N iar pentru interpretarea rezultatului, a mers la un specialist din Iași. Diagnosticul a fost de ”Tumoră de Trunchi Cerebral”, o tumoră aproape inoperabilă deoarece ar produce grave sechele la nivel neurologic.

Andrei și familia lui sunt devastați! Vestea că Andrei suferă de o boală mortală, i-a secătuit de vlagă și le-a spulberat toate planurile.

Familia a apelat de urgență la o clinică din București iar acolo a fost consultat de Prof. Dr. Vlad Alexandru Ciurea iar aici i s-a stabilit diagnosticul de ”Formațiune Tumorală de trunchi cerebral-Gliom Infiltrativ.” Părinții au fost sfătuiți să apeleze la o clinică din Germania, mai exact Institutul Creierului, Hanover, pentru o biopsie, tratament oncologic și o eventuală intervenție chirurgicală.

Costurile în Germania, se ridică de la 50.000 la 100.000 de euro! Bani, ce le sunt imposibil de adunat! S-au mobilizat prietenii, cunoștințele și cei care au aflat  povestea lui Andrei, dar cu toate acestea, suma strânsă până acum nu  ajunge nici măcar pentru biopsie. De aceea, Andrei are nevoie de noi toți!

Tumora a început să se extindă, zi de zi iar o șansă pentru Andrei, este să plece de urgență în Germania, unde va începe tratamentul.

Suntem în prag de sărbătoare și toți ne dorim să fim alături de familie, în jurul unei mese bogate și să trecem în noul an, sănătoși! Andrei Raiu, cere decât o șansă la vindecare, un miracol în viața lui, pentru a uita de durere și suferință. Își dorește să își reia cursul vieții, studiile dar Cancerul l-a oprit pe loc. Are dureri tot mai dese iar starea lui se degradează cu fiecare zi. Un miracol de sărbători, l-ar ajuta să ajungă să beneficieze de tratament de specialitate.

Cred că noi toți avem o responsabilitate sufletească față de orice om în suferință iar părinții lui Andrei, atât cer, să ne mobilizăm mână de la mână și să-l ajutăm pe Andrei să ajungă în Germania, la tratament!

Link donatie: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/raiu-andrei/

Enable Notifications    OK No thanks