Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Timișoara intră în carantină de luni / Arafat: Dacă începem acum, e posibil să se încheie carantina în 14-21 de zile.

Municipiul Timișoara va intra în carantină începând de luni, 8 martie, de la ora 0.00, pentru o perioadă de 14 zile, alături de comunele din zona periurbană. Cele mai dure restricții vor fi în timpul zilelor de weekend.

”Am propus o abordare inteligentă a gestionării pandemiei Covid-19 însă azi, în CJSU Timiş, a câştigat soluţia minimului efort pentru administraţia Timişoarei: carantina municipiului şi a zonei periurbane. Solicit primarului Timişoarei un plan coerent de măsuri anti-covid-19, bazat pe indicatori şi cifre, care să completeze carantina formală, cu speranţa că sutele de mii de cetăţeni afectaţi vor avea parte şi de altceva în afară de restricţii înmulţite şi înăsprite. În aşteptarea planului din partea persoanelor responsabile, mă voi adresa deopotrivă Ministerului Sănătăţii pentru alocarea unui număr suplimentar de vaccinuri şi Ministerului Economiei pentru o compensaţia atât de necesară operatorilor economici distruşi financiar de restricţii şi închideri obligatorii”, a scris Alin Nica pe Facebook.

Răspunsul lui Raed Arafat: „Măsurile trebuiau să fie luate, indiferent dacă era sau nu carantină. Ceea ce se poate face în plus este creșterea capacității de vaccinare. Sunt măsurile necesare, nu avem ce să facem altfel.

Sursa : g4media.ro

Enable Notifications    OK No thanks