Un băiețel de clasa a 3-a refuză să mai meargă la școală după ce învățătoarea l-a umilit în fața clasei când i-a oferit un mărțișor

Un copil a fost umilit la școală de învățăoarea căruia îi făcuse chiar el un mărțișor. Băiatul este elev în clasa a 3 a la școala din comuna Slobozia. Când l-a luat tatăl după ore, a plâns și i-a povestit că doamna l-a făcut de râs în fata colegilor. I-ar fi spus că mărțișorul lui este urât și că nu a fost în stare să îi cumpere ceva. Oamenii au sesizat și Inspectoratul Scolar Argeș. Spun că sunt o familie prea modestă că să își fi putut permite, copilul are o problemă de sănătate, are nevoie de operații la ambii ochi. Familia spune acum că este foate afectat de ceea ce s-a întâmplat.

Incidentul s-ar fi întâmplat chiar în dimineața de 1 martie când elevul s-a dus la școală cu o ciocolată și un mărțișor. Este elev în clasa a 3-a la școala din comuna Popești, iar învățătoarea este aceeași care i-a predat și tatălui lui când era copil. Poveștile celor doi au versiuni diferite. Băiatul a ajuns acasă la prânz plângând și tremurând că doamna l-ar fi jignit din cauza mărțișorului. 

Copilul nu a mai vrut să meargă la școală. Le-a spus părinților că îi este teamă de o nouă întâlnire cu cadrul didactic

Învățătoarea de peste 30 de ani, cea care îi predă copilului mai are în sală alți 23 de elevi. Din clase diferite. În aceeași sală învață clasa pregătitoare, clasa întâi și clasa a treia. Cadrul didactic spune că nu l-ar fi jignit pe elev. Și că el are nevoie de o pregătire specială din cauza faptului că este hiperactiv. 

Citeste intreaga stire pe : https://www.antena3.ro/actualitate/copil-refuza-scoala-invatatoarea-jignit-oferit-martisor-594922.html

Articole similare