Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Un bărbat care voia să se sinucidă, salvat de doi polițiști, în Alba

Doi poliţişti din Alba au salvat viaţa unui bărbat hotărât să se sinucidă, pe care l-au găsit, inconştient, într-o maşină, intoxicat cu gazul unei butelii, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

“Alarma s-a dat ieri, 1 februarie, în jurul orei 14,00, când o femeie din Crăciunelu de Jos a cerut ajutorul poliţiştilor, pentru că primise mai multe mesaje şi fotografii de la soţul său, care anunţa că e hotărât să îşi ia viaţa. Poliţiştii au avut un singur indiciu cu privire la zona unde s-ar putea afla bărbatul – o fotografie trimisă de acesta soţiei sale în care se puteau observa câteva detalii legate de relief”, se menţionează într-un comunicat transmis AGERPRES.

“Bărbatul era în autoturism, inconştient, iar în interiorul maşinii era o cantitate mare de gaz, provenit de la o butelie cu butan. Fără să ezite, poliţiştii l-au scos din autoturism şi au început manevrele de resuscitare, astfel că, până la sosirea ambulanţei, bărbatul şi-a revenit în simţuri”, menţionează sursa citată.

Sursa : stirileprotv.ro

Enable Notifications    OK No thanks