Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Un elev de clasa a X-a a murit, fiind vaccinat cu prima doză și diagnosticat cu COVID

„Este o veste teribilă. Era un elev foarte bun și foarte talentat. Îl cunoșteam de la grădiniță. L-am văzut acum două săptămâni la școală, când a făcut o lucrare de grafică”, a spus un profesor.

Încă unul dintre cadrele didactice afirmă că respectivul licean nu s-a mai întors la ore timp de două săptămâni. „Am primit un bilet de la mamă că era răcit. Nu a mai fost la școală de două săptămâni. Am aflat ieri că a fost confirmat cu COVID -19 și că a fost internat tot ieri și că ar fi murit aseară. Părinții au aflat în această dimineață. Este dureros, foarte dureros. Era un elev liniștit, chiar introvertit”, povestește un alt profesor.

Pacientul a fost primit în UPU în sectorul în care sunt izolați pacienții suspecți şi confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2, fiind suspect de infecție.

„Aici a fost investigat paraclinic şi imagistic, i s-a efectuat test PCR pentru SARS-CoV-2, a primit îngrijiri medicale de urgență, complexe şi complete. Cu toate acestea, evoluția a fost una nefavorabilă, starea pacientului s-a agravat rapid, a fost intubat şi ventilat mecanic”, susțin reprezentanții spitalului.

Integral pe alephnews.ro

Enable Notifications    OK No thanks