Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Un profesor universitar din vestul țării a murit după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer. Soţia spune că „A murit de inimă, nu din cauza vaccinului!”

Simona Dzitac, sotia profesorului universitar care a decedat la doua saptamani dupa prima doza de vaccin Pfizer, a dezvaluit ca decesul a fost cauzat de o boala de inima cu care sotul se lupta de mai multi ani.

„Dragi prieteni, Au aparut in cursul zilei de astazi tot felul de stiri false in presa si televiziune privind decesul sotului meu, Dzitac Ioan! Fac precizarea ca aceste stiri care leaga decesul sotului meu de vaccinul anti-COVID de la Pfizer SUNT FALSE! Sotul meu a fost bolnav de inima de multi ani si acesta a fost motivul pentru care a decedat! Va rog sa nu luati in seama stirile false care apar in diverse surse! Iar, celor care difuzeaza astfel de informatii, va rog sa lasati familia sa-si planga necazul si nu mai inventati tot felul de informatii care sa induca lumea in eroare! Sunteti penibili! Si… ca o completare… si eu ma vaccinez!”, a scris Simona Dzitac, profesor la Universitatea din Oradea.

Sursa : ziuadevest.ro

Enable Notifications    OK No thanks