Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Vaccinul italienesc îngenunchează serurile Moderna şi Pfizer: Cu O SINGURĂ DOZĂ 92,5% dintre subiecți au fost imunizați!

„A demonstrat că este sigur, are capacitatea de a induce un răspuns imun la adulţi iar răspunsul este similar celorlalte vaccinuri administrate în două doze. 92,5 % dintre cei vaccinaţi aveau niveluri de anticorpi detectabili. Cu o singură doză avem rezultate comparabile vaccinurilor Moderna şi Pfizer”, a declarat marţi la o conferinţă de presă directorul ştiinţific al spitalului Spallanzani, Giuseppe Ippolito.

„Vom prezenta protocolul agenţiilor de reglementare în curând, iar posibilitatea este de a încheia faza 3 la vară”, a precizat el.

Dintre cei 100 de voluntari care s-au prezentat la teste, 45 au fost vaccinaţi cu diferite doze şi nu au suferit „efecte adverse în primele 28 de zile” după inoculare, „un rezultat mai bun decât cel obţinut de Moderna şi Pfizer, care au avut efecte secundare”, a subliniat Ippolito.

El a insistat că acest potenţial vaccin este administrat într-o singură doză şi că „vârful prezenţei anticorpilor după 4 săptămâni rămâne constant”.

Enable Notifications    OK No thanks