Veste de ultimă oră despre medicul erou Cătălin Denciu. Acesta…

Vin vești bune de la Bruxelles (Belgia). Medicul erou de la Piatra Neamț, Cătălin Denciu, cel care și-a riscat viața pentru salvarea pacienților din incendiul de pe 14 noiembrie, a fost detubat.

Conform celor mai noi informații, medicii au reușit să-i refacă piciorul drept, dar acesta mai are nevoie de multe intervenții pentru arsurile numeroase de pe suprafața corpului.

În aceste zile extrem de complicate, alături de medicul Denciu se află, în Capitala Belgiei, și soția acestuia, de profesie tot doctor.

Cătălin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamț, a fost detubat

Medicul Ioan Cătălin Denciu, cel care a suferit arsuri grave în încercarea de a-și salva pacienții din secția ATI în incendiul de la Piatra Neamț, a fost detubat, anunță Digi 24.

Totodată, începând de vineri, 11 decembrie, medicul erou a început procedura de kinetoterapie la Spitalul Militar Regina Astrid.

Alături de soția sa, medicul Cătălin Denciu va petrece sărbătorile la Bruxelles, acolo unde încă mai are de suferit mai multe intervenții chirurgicale, date fiind numeroasele arsuri suferite în incendiul de pe 14 noimebrie.

Sursa : fanatik.ro

Articole similare