Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Webo a vorbit cu BBC dupa noaptea TERIBILA de la Paris! „Am avut nevoie de ajutorul medicului ca sa dorm!”

Pierre Webo e omul de la care a plecat scandalul monstru de marti seara, in care numele arbitrilor din brigada lui Sebastian Coltescu au devenit cunoscute in toata lumea!

Webo crede ca va exista un ‘inainte si dupa 8 decembrie” si dezvaluie ca a avut nevoie de ajutor medical pentru a putea sa adoarma marti noapte.

Fostul atacant e acum secund al lui Okan Buruk la Basaksehir. Camerunezul spune ca jucatorii din toata lumea au fost inspirati dupa gestul comun al fotbalistilor de la Basaksehir si PSG.

„Am aratat ca suntem gata sa luam atitudine. Nu arbitrul opreste meciul, jucatorii o fac”, a spus Webo pentru BBC.

„Nu vreau ca oamenii sa se concentreze pe mine din cauza acestui incident. Ar fi pacat sa fiu tinut minte pentru asta. Imi e rusine de ceea ce s-a intamplat, ca sa va spun adevarul”, a insistat africanul, dupa care a recunoscut ca ultimele zile ‘au fost cele mai grele din cariera lui’.

UEFA aduna probe pentru a lua o decizie in acest caz, insa un rezultat nu e asteptat inainte de Craciun, scrie BBC.

Webo sustine ca a primit ‘mesaje cu limbaj abuziv’ din Romania in urma scandalului de la meciul de marti seara.

Partida a fost suspendata dupa doar 14 minute si reluata a doua zi cu o alta brigada de arbitri. Eliminat de Hategan, Webo a fost iertat de UEFA pana la finalizarea anchetei si a putut sa stea pe banca miercuri seara.

Enable Notifications    OK No thanks