Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

VIDEO!!!Activist din Buzău, bătut de față cu 2 polițiști: ”Mor cu poliția, nu se poate așa ceva”

Un activist din județul Buzău a fost bătut de câțiva indivizi de față cu poliția, care se afla acolo tocmai ca să îl protejeze.

Victima se numește Robert Gabriel Nițu și a ajuns să fie ținta atacurilor după ce a făcut fotografii unor vânzători ilegali de păsări.

Polițistul ”nu a auzit” strigătele de ajutor, deși se afla la 4 metri de victimă

Ba mai mult decât atât, în timp ce era bătut și striga în gura mare după ajutor, polițistul care se afla la câțiva metri de el … nu auzea nimic, pentru că stătea de vorbă cu unul dintre agresori.

În momentul când a venit poliția, i-am văzut, le-am făcut semn pe geam, fiind și geamul spart. Le-am făcut semn, au oprit domnii de la poliție, m-am poziționat în spatele mașinii de poliție. S-a dat jos o polițistă și un polițist. Eu m-am liniștit, am zis că sunt cu poliția, dar de abia de aici încolo începea calvarul. Din fața noastră, practic, a mea și a poliției, veneau cei cu Mercedesul, care mă blocase, acel blocaj, și nu au reușit să mă omoare acolo, erau 5 persoane – o polițistă care era în fața lor și polițistul care era în spatele mașinii, când au venit ăștia cu Volvo, polițistul stătea de vorbă cu acel individ.

Nu știu ce să mai înțeleg, probabil că se cunoșteau, pentru că polițistul nu mă auzea. Nu știu, nu știu ce să zic ..După aia, din informațiile mele am înțeles că se cunosc pe acolo .. Nu știu ce să mai cred. Deci eu strigam după domnul polițist, că vin ăștia să mă lichideze, și el nu mă auzea. O să vedeți imaginile, cât am putut să țip, să urlu, deși era la 4 metri de mine, 3 metri .. Tot discuta cu acea persoană.

Au venit ăștia de aici, 3 persoane. Unu s-a urcat pe mașină, pe parbriz, altul, aici mi-a aplicat lovituri, s-a dus după aceea să ia o piatră. Și chiar și acesta care discuta cu polițistul a venit și mi-a dat aici, în … De față cu polițistul! După care a luat-o prin spatele mașinii, mi-a deschis portiera din dreapta și acolo mi-a dat cu picioarele. Aici, ăștia dădeau cu pumnii, cu pietre, cu tot ce au vrut să dea în mine.” – a povestit activistul din Buzău.

Video aici protv

Enable Notifications    OK No thanks