Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Ajută un om să câștige lupta contra Cancerului!

Poveste

Numele meu este Dănuț Constantin, am 43 de ani, iar din luna mai a anului 2020 mă lupt cu o boală cruntă care mi-a transformat viața într-o luptă contracronometru: Cancer gastric, în stare avansată, cu metastaze la ficat și plămâni!

Am aflat sumbrul diagnostic într-o zi obișnuită, când mă aflam în timpul programului de lucru. Eu sunt de profesie polițist, iar în ziua respectivă fusesem nevoit să duc un cetățean rănit la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Soarta m-a determinat însă să efectuez și eu un control ecografic fiindcă de ceva vreme mă confruntam cu dureri abdominale, pentru care nu găseam vreo explicație. Apoi am primit cumplita veste… Medicul mi-a spus că sufăr de un cancer agresiv, pentru care am nevoie urgentă de tratament.

Viața mea s-a schimbat radical din acel moment. De anul trecut, din luna septembrie mă aflu la o clinică din Viena unde urmez un tratament foarte costisitor. Costul pe trei săptămâni se ridică la 13000 de euro, o sumă enormă, pe care în prezent îmi este imposibil să o mai acopăr.

De când am aflat diagnosticul și până în prezent s-au cheltuit peste 100000 de euro, iar resursele financiare ni s-au epuizat. Pe această cale îndrăznesc să apelez la ajutorul vostru, al celor care doriți să îmi întindeți o mână de ajutor. Până acum am apelat la familie, la prieteni și cunoscuți, însă cheltuielile ce trebuie acoperite sunt mult prea mari. Vă rog, dacă aveți posibilitatea, ajutați-mă să mă reîntorc acasă sănătos!

Link către site asociație pentru a putea dona !

Enable Notifications    OK No thanks