Actorul Alexander Zudor s-ar fi deghizat în om al străzii când și-a atacat victimele. Are 2 copii și este divorțat

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, cunoscut în special din producţii publicitare, ar fi premeditat atent fiecare atac, susţin anchetatorii.

Polististii susţin că Alexander Zudor, unul dintre cei mai întâlniţi actori din spoturile publicitare, şi-ar fi început seria atacurilor la sfârşitul anului trecut. Prima victimă, o tânără de 22 de ani, a fost şi cea care a avut de suferit cel mai mult. Mergea acasă, când, puţin înainte de miezul nopţii, a fost abordată de bărbat şi agresată într-o parcare.

„În luna noiembrie a anului trecut, mai exact la începutul lunii, am fost sesizaţi de o femeie că ar fi fost violată şi agresată pe o stradă din Sectorul 5 de către un bărbat necunoscut, care avea asupra sa un cuţit”, a declarat inspectorul de poliție Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Câteva săptămâni mai târziu au fost reclamate alte două atacuri. Victimele ar fi scăpat de viol pentru că au început să ţipe, iar agresorul s-ar fi speriat şi ar fi fugit. Cele trei femei au dat detalii similare despre el. Un bărbat îmbrăcat ponosit, ca să creeze falsa impresie că este un om al străzii, şi care avea masca de protecţie pe faţă.

Sursa : stirileprotv.ro

Articole similare