Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Doi polițisti au salvat de la moarte un bărbat. Ce le-a spus acesta când și-a revenit din șoc

Un bărbat din judeţul Alba a fost salvat în ultima clipă de doi polițiști, chemaţi să intervină în ceea ce părea a fi o tentativă de sinucidere.

Alarma s-a dat în jurul amiezii, când bărbatul în vârsta de 49 de ani a plecat acasă şi i-ar fi spus soţiei că vrea să-şi ia viaţa. Femeia povesteşte că el era tot mai abătut în ultima perioadă şi a sunat la 112 după ajutor.

Patru echipaje de poliţie au început o cursă contracronometru. Doi agenţi au găsit maşina bărbatului pe un câmp, iar în interior se afla bărbatul inconştient.

„O femeie din Crăciunelu de Jos a cerut ajutorul poliţiştilor, pentru că primise mai multe mesaje şi fotografii de la soţul său, care anunţa că e hotărât să îşi ia viaţa. Poliţiştii au avut un singur indiciu cu privire la zona unde s-ar putea afla bărbatul – o fotografie trimisă de acesta soţiei sale în care se puteau observa câteva detalii legate de relief”, se menţionează într-un comunicat transmis de IPJ Alba.

Poliţiştii au început resuscitarea iar omul şi-a revenit şi a fost preluat de ambulanţă.

Într-o postare pe Facebook, MAI relatează că bărbatul a început să plângă după ce a fost salvat și le-a spus polițiștilor următoare: „Vă mulțumesc! Vă mulțumesc că m-ați salvat! Nu știu ce am putut să fac!”

Sursa : stirileprotv.ro

Enable Notifications    OK No thanks