Alexandru Cumpănaşu , detalii şocante din cazul Caracal : Statul nu le-a căutat pe fete

Alexandru Cumpănaşu a declarat la România TV faptul că Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu nu au fost căutate de către autorităţi . Mai mult decât atât , unchiul Alexandrei susţine că singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dincă are cazier în Italia .

„ Este falsa ştirea că sunt căutate , în Spania nu figurau ca dispărute , în Italia iar nu erau deloc . Nu figurau căutate sau dispărute , statul nu a căutat niciodată pe niciuna . Singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dinca are cazier în Italia ”  .

Alexandru Cumpănaşu consideră că inacceptabil faptul că nicio autoritate a statului nu a luat măsuri după ce Dincă a declarat că nu a comis crimele , dar şi după ce a numit mai multe nume de poliţişti în instanţă .

„ Nu poţi să nu te întrebi azi , după ce acest imbecil cum e el , după ce a făcut mărturisi , după ce a spus în sala de judecată că nu a omorât fetele sau că a fost forţată . Este inacceptabil că nicio autoritate a statului , un presupus criminal vine în sala de judecată , presupus criminal acuzat spune că nu a comis crimele . Este ceva greu , dincolo de orice imaginaţie că nicio instituţie nu s-a sesizat că a acuzat poliţişti şi procuri ” , susţine Cumpănaşu.

Sursa : stiriincurajari.ro

Articole similare