Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Bill Gates le-a răspuns celor care îl acuză că știa de coronavirus.

Miliardarul Bill Gates le-a răspuns celor care îl acuză că știa de coronavirus, după ce în urmă cu cinci ani a vorbit deschis despre posibilitatea ca omenirea să fie lovită de o astfel de pandemie.

”Lucrul care ar omorî peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii cel mai probabil ar fi un virus foarte infecțios, nu un război. Nu rachete, ci microbi!”, declarat fondatorul Microsoft în urmă cu cinci ani.

Acum, într-un interviu la emisiunea ”The Daily Show”, Bill Gates a ținută să răspundă acuzațiilor că știa de coronavirus și a explicat de ce a făcut acea declarație și de ce a avertizat lumea privind o asemenea posibilitate.

Nu știam că ne va lovi coronavirusul la finalul anului 2019. Scopul acelei discuții era încurajarea guvernelor pentru a face investiții în domeniu și să răspundem foarte repede pentru a avea un număr foarte mic de cazuri”, a spus Gates, conform gsp.ro.

Bill Gates, anunţ despre vaccinul anti COVID-19

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume nu vrea să-și asume faptul că a avertizat omenirea de această posbilitate, dar menționează că acel discurs era menit să avertizeze că aceasta era cel mai mare pericol pentru a omorî mulți oameni.

Preluat de pe StiriIncurajari

Enable Notifications    OK No thanks