Citate Romanesti

Stiri si Citate din Romania

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost agresată de Alex Bodi. Vedeta a dat cărțile pe față! ”M-ai bătut și mi-ai luat banii”

„Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex.”, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei partener în convorbirea telefonică”

Vedeta a ținut să-i transmită lui Alex Bodi că relația pe care cei doi au avut-o a fost una foarte tumultoasă, iar timp de doi ani a fost mereu agresată de către afacerist. Trebuie să ne amintim că Bianca Drăgușanu a anunțat de mai demult că va face o serie de dezvăluiri despre ceea ce a însemnat relația sa cu Bodi și iată, deja aceasta este una dintre ele, însă cu siguranță nu singura.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a mai reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi!

Enable Notifications    OK No thanks