Cel mai eficient mod de a slăbi sănătos. Combinarea care previne efectul reîngrășării. Ce trebuie să faci ca să slăbești ?!

Cel mai eficient mod de a slăbi sănătos. Combinarea care previne efectul reîngrășării. Ce trebuie să faci ca să slăbești ?!

Încă puțin și vine primăvara, iar pe toți ne apucă febra slăbitului. Iată cum putem face asta, cât mai simplu cu putință.

Cum e cel mai simplu ca pancreasul să pune frână? Dimineaţa – ou fiert plus legume verzi.

Seara: peşte la cuptor plus legume verzi.

La prânz? Carne la cuptor sau pe grătar, fără adaos de ulei, plus legume verzi ori frunze. Uleiul nu este un aliment sănătos. Mai ales, atunci când, vrei să slăbești sănătos.

Carnea e săţioasă, pentru că proteinele sunt săţioase. Doza recomandată este cât palma dumneavoastră. Iar legumele verzi ori frunzele – orice cantitate.

Cu cât mâncaţi mai multe, cu atât vor aduce mai multă fibră în stomac. Fibrele se măresc în dimensiuni imediat şi dau senzaţia de prea-plin, pe care stomacul o transmite creierului.

Stomacul va transmite senzaţia de saţietate cu puţine calorii. Atenţie! În salată nu se pune ulei, pentru că îi măriţi extrem valoarea calorică.

În două săptămâni, se duc până la 4 kilograme. Reintroduceţi mesele variate, treptat, cântărindu-le. Şi apoi calculaţi caloriile. Atunci o sa dispară efectul reîngrășării.

Între cele 3 mese, doar apă.

Sursa : stirileprotv.ro

Articole similare