Studenţii nu mai pot merge gratis cu trenul, dar parlamentarii da . Cum vi se pare ?

Privilegiile nu sunt pentru oricine. Dacă studenţii au rămas doar cu jumătate din gratuităţile pe care le aveau la călătoriile cu trenul, de aceleaşi beneficii ale parlamentarilor nu s-a atins nimeni. Şi chiar dacă ei înşişi recunosc că nici măcar nu merg cu trenul, nu vor să renunţe la posibilitatea de a se plimba gratis. De altfel, parlamentarilor li se decontează orice formă de transport spre Bucureşti.

Scaunul de parlamentar vine cu privilegii. Fie că vin spre Bucureşti cu maşina, trenul sau avionul, aleşii nu plătesc din buzunarul propriu. Totul este decontat. Mai puţin norocoşi sunt studenţii, care tocmai au rămas gratuitatea pe care o aveau la tren. Iar parlamentarii au găsit repede şi justificarea.

De cealaltă parte, aleşii îşi apără gratuitatea la transport, motivând că aşa protejează mediul şi că e în beneficiul ţării.

Citeste intreaga stire pe : https://observatornews.ro/politic/studentii-nu-mai-pot-merge-gratis-cu-trenul-dar-parlamentarii-da-chiar-daca-ei-nici-macar-nu-folosesc-trenul-pentru-deplasari-410542.html

Articole similare